aictina consulting: El teu soci per trobar talent TI

 

La nostra empresa és una agència de selecció de professionals del sector de les Tecnologies de la Informació (TI) amb seu a Barcelona.

 

La nostra missió és la d'ajudar als nostres clients mitjançant el nostre enfocament tecnològic especialitzat per oferir-los un avantatge competitiu respecte a la seva competència a través del millor talent informàtic disponible.

 

La nostra especialització en perfils informàtics ens permet ser més àgils i efectius perquè et puguis centrar en el teu negoci mentre t'ajudem a trobar en el talent que necessites.

 

Qui som?

 

Aictina Consulting va néixer en el 2013 amb l'experiència consultiva i tecnològica de Aventia (una de les principals companyies del sector de serveis de tecnologies de la informació catalanes i amb una plantilla de més de 400 persones).

 

El nostre equip està altament qualificat per a la cerca del talent informàtic, amb amplis coneixements en la selecció amb base tecnològica i suportat per una àmplia xarxa de professionals multidisciplinaris i amb una àmplia reputació a les seves àrees d'experiència.

 

Gràcies a la nostra xarxa de col·laboradors disposem de candidats disponibles i una base de dades en constant actualització amb més de 15.000 candidats informàtics ja entrevistats, classificats i qualificats segons les seves competències i experiència tecnològica per poder agilitar les seves cerques de talent IT.

 

La nostra proposta de valor està basada en tres àrees fonamentals:

 

Coneixement especialitzat en la selecció de talent informàtic


Flexibilitat per adaptar-nos a les necessitats específiques de la seva empresa


Qualitat tant en els processos de selecció interna com en el servei ofert

Els nostres serveis

 

Podem oferir a la seva companyia un ventall de serveis incloent:

 • Serveis de reclutament:
  • Reclutament garantit: Servei exclusiu per a posicions molt específiques en el qual es garanteix l'èxit de la cerca del candidat.
  • Reclutament a èxit: Pagui només si finalment contracta al candidat.
  • Honoraris fixos: Per a serveis recurrents en els quals s'estableixen uns honoraris per perfil.
 • Autònoms:
  • Tradicional: Cerca de candidats a tarifa específica o millor tarifa possible.
  • A risc: Compartim els riscos amb la seva empresa.
 • Externalització: Li podem ajudar oferint-li una solució integral d'externalització de serveis.

 

 • Serveis a mida: Adaptem els nostres serveis a les necessitats específiques de la seva empresa.

 

Els nostres clients

 

Oferim els nostres serveis a nombroses empreses a Catalunya, des de start ups, PIMES fins a grans multinacionals amb més de 100.000 empleats (per motius de confidencialitat en les seves cerques no incloem els seus noms). A nivell sectorial treballem tant amb Consultoria, empreses de Desenvolupament de programari, empreses d'implantació de solucions tecnològiques, centres de RiD,...

 

 

Encara que no treballem directament amb l'Administració Pública, a través dels nostres clients hem treballat amb nombroses institucions catalanes incloent:

Les nostres oficines

 

Ens poden trobar a Barcelona a les nostres oficines:

 

Carrer Gomis, 34

(08023, Barcelona)

 

També poden posar-se en contacte amb nosaltres a través de l'e-mail:

  info@aictina.eu